Friday, September 7, 2007

Cainele meu care (va) ride


Pot sa spun ca am cel mai frumos caine din rasa lui. O fetitza plina de draci si de curiozitate.
O tin la tatal meu, la curte, ca sa nu oblig cainele sa creada ca gresia de pe hol e ghetar si covorul persan e tundra.

Cu ceva vreme in urma a intrat in calduri. Cauta samoyed in toata Braila...
In sfarsit, dam de unul singur, culmea! si baiat! Bucurie mare. O ducem pe Anook la salon, o spumam, o periem, o spalam in urechi, ii punem si funditza la gat si gata! Era cea mai mandra catzelusa din lume. Numai ca...surpriza!

Domnii proprietari - carora as putea sa le spun deja... cum sa le spun eu oare... ca "animal" e luat si daruit cui trebuie, "javra" e o inventie a celor cu acelasi nume, "bestie" mi se pare mai degraba de desene animate ("Frumoasa si bestia"), "oameni" nu pot, ca asta nu e un blog despre oameni ... ma rog, corciturile astea au spus ca nu vor sa isi dea cainele la imperecheat unei catzele tzinute in curte!!! Stupoare!


Normal ca primele reactii pe care le-am avut au fost sa ma duc si sa le fur cainele, care s-ar fi bucurat nespus sa fie impreuna cu o domnitza din rasa lui.

Sau sa ma duc cu Anook si sa o rog sa faca pipi pe usa lor de la bloc.

Sau sa ii invit la o cafea (daca ar fi acceptat, ca si eu stau tot la curte...) si sa le explic ca asta inseamna discriminare.


N-am facut nici una dintre cele de mai sus. Nici macar dintre cele de cel mai jos(nic).


Tot ce am facut a fost sa imi iau splendoarea in bratze si sa i promit ca o sa faca pui. Cu alt catzel, nu din Braila, ci de la Polul Nord. Si o sa ma zbat sa imi iau cainele intr-o excursie in Alaska, unde sa o si las, sa se bucure de zapada, de dragoste si de pui.


5 comments:

Andreea Demirgian said...

Draga Crina,
cutzul tau este superb(a). Stiu ca esti plecata acum, dar am simtit nevoia sa iti spun ca ai o printesa. Sa nu te superi pe oameni, de multe ori nu-si merita propriile animale.

Crina Novac said...

Multumesc tare mult pentru comentariu si o sa ii transmit si lui Anook, cand ma intorc. Pentru ca ai avut timp si suflet sa imi spui niste vorbe blande, iti trimit un cadou. Vezi pe blog, nu am timp sa scriu, dar poza pe care ti-o daruiesc spune mai mult decat as fi putut eu sa scriu. Multumim

tosiana said...

eu sunt din Bucuresti,stau in berceni si in seara asta am vazut prin cartierul meu un catel identic cu al tau..este absolut genial in poze si sunt f fericita k am reusit sa il vad si in relitate..ai grija de anook!..e superba

Anonymous said...

Rusine sa le fie celor care ti-au refuzat imperecherea. Si eu am un baietel Samoyede si ma bucur nespus ca am curte unde sa-l las sa zburde. Mi-as fi dorit ca la usa mea sa vina o printesa ca fetita ta!!

benny(dana) said...

ce caine frumos, sa ti traiasca, imi place numele ei.
pe al meu il cheama azor, si the most sexi dog in the world!

hai noroc vere!
bennyy