Tuesday, June 19, 2007

Oamenii au facut-o si pe asta


Un domn se plimba cu o barca. Si in buzunar avea un pistol. La un moment dat, pe langa barca au inceput sa inoate niste delfini. Domnul a zis: "Look! Dolphins!" Cei de pe barca si-au indreptat privirile inspre delfini, in acelasi timp cu gloantele din pistolul domnului.

Astfel ca astazi, la toate televiziunile, a aparut stirea cu Patru delfini impuscati in cap in sudul Californiei.

Investigatiile aduc detalii: delfinii erau toti masculi, au fost impuscati in decursul unei singure zile, un al cincilea trup a fost gasit langa San Diego; biologii cred ca inainte de a fi impuscati, delfinii s-ar fi prins intr-o plasa de pescuit.

Necropsia a dezvaluit ca delfinii erau sanatosi si cu stomacul plin de pesti. Au fost impuscati in acelasi timp, cu aceeasi arma. Aveau intre 1 si 3 gloante de acelasi calibru in aceeasi parte a capului.

Mark Oswell, purtatorul de cuvant al National Marine Fisheries Service, spune ca astfel de cazuri de delfini morti sunt neobisnuite, iar cazuri cu delfini omorati in mod deliberat nu au inregistrat niciodata. Oamenii sunt recunoscuti ca vanatori de foci, dar nimeni nu isi aduce aminte de un delfin omorat prin impuscare.

E foarte probabil ca delfinii sa fi fost impuscati in timp ce erau la suprafata apei, pentru ca ranile provocate de gloante se gasesc in zona dintre aripioara dorsala si cap si asta este zona cu care ei strapung suprafata apei.

Guvernul a oferit o recompensa de $2,500 pentru orice informatie.
Nu trag concluzii. Nici el nu trage. Trageti voi!












2 comments:

Anonymous said...

cata cruditate,prostie si idiotenie

citizen of the planet 2 said...

bah ce oameni bolnavi psihic, da-i in kkt ca nu merita sa traisca, asemenea oameni..