Tuesday, October 14, 2008

A muri sau a nu fi



Iar ma gandesc la Steve Irwin...
Acum ceva vreme, Terri l-a gasit pe Little Bob in garaj, cu o surubelnita in mana, invartindu-se in jurul bicicletei lui Steve. Cand l-a intrebat ce face cu surubelnita, Bob a raspuns:
"Repar bicicleta, poate vrea tati sa se plimbe in Rai."

Cand stapanul lui Pepsi a murit, cainele a stat ore intregi in garaj, in locul in care isi daduse ultima suflare batranul lui stapan, Marty. Membrii familiei l-au luat si l-au asezat in patul lui Marty, moment in care cainele a adormit brusc. Dupa ce s-a trezit, nu a mai mancat si incet-incet s-a stins.

Cand un lup moare in padure, toti lupii se strang si il plang. Urla la luna, la cer, la copaci, pana dimineata. Stau toti in jurul celui mort si privegheaza, urland.

Cand un elefant moare, ceilalti elefanti incearca rand pe rand sa ii dea sa manance, sa faca dragoste, sa il ridice de la pamant, sa il traga la joaca. Cand isi dau seama ca nu mai e nimic de facut, ridica trompele spre cer si striga un sfasietor "La revedere". Dupa care fiecare pune cate o creanga pe trupul celui mort si pleaca mai departe.

Cand un stapan a fost nevoit sa isi duca animalul bolnav la veterinar ca sa i faca eutanasie, toata lumea a ramas inmarmurita cand animalul, inainte sa inchida ochii, a ridicat capul cu greutate ca sa isi linga stapanul pe fata pentru ultima oara....

Cand porumbelul pe care am incercat sa il salvez a murit, o lacusta verde-proaspat a sarit din el pe pieptul meu.

Cand vine moartea, toti ne grabim sa mai spunem o data Teiubesc.