Wednesday, July 8, 2009

I love you, Michael



E un blog despre animale. De aia scriu acum despre Michael.


N-am fost un fan Michael, pentru ca nu sunt un fan al nimanui. Il iubesc, insa, cat pot, pentru ca n-a reusit. A cantat 45 de ani despre “sa nu il judeci pe celalalt” si a murit de la prea multa judecata.


Animalele nu judeca. Leul nu omoara caprioara, pentru ca e “o proasta, are nasul mic si n-are coama ca a mea”. Elefantul nu calca in picioare suricata, pentru ca n-are trompa si pentru ca isi face casa sub pamant.


Va urasc din tot sufletul meu. Pe toti!


Il iubesc pe Michael. Pentru ca n-a reusit. Si asta demonstreaza inca o data ca nu asta e lumea in care sa traim.

Toate animalele si tot pamantul il plang pe Michael, cum l-au plans si pe Steve.


Va rog – pe astia cativa de ati mai ramas – sa nu va mai pese.

Pamantului nu-i mai pasa, de asta se stinge.

Animalelor nu le mai pasa, de asta dispar.

Daca nu va mai pasa, poate reusim sa ne ducem si noi. Acolo unde e mai bine.


5 comments:

ajnanina said...

si eu te iubesc, Crina...
chiar daca nu sunt suficient de animal...

benny(dana) said...

Nimanui nu i-a pasat de el..decat dupa moarte..

Dar de noi cui ii pasa?
Iti dai seama..ca nimanui? Suntem niste sufletel ca altelte..Totul e de kkt. Cum a fost, este si va mai fi..Toti umbla dupa interesele lor, noi suntem doar pinonii lor..

Pacat ca ...ne dam seama ..prea tarziu..si atunci..vom ramane doar cu..amintirea a ce a fost..sau ce am fi vrut sa fie..

Michael a fost un alt copil..un alt suflet calcat in picioare de altii cu multe interese..Totul e o manipulare, Crina..

Sa ma pis pe ea ..

O zi buna..bine ai revenit..

Anonymous said...

sincer...ma mir k mai sunt asemena bloguri si asemenea oameni....
te uiti peste tot in jur si nu vezi dekt distrugere,crima...si cate si mai cate.....se duce naibii lumea asta de tot
DC?...pt k sunt atatia si atatia carora nu le pasa!
in ziua de azi dak ai BANU ai PUTEREA....ce sa spun!
dak as putea ias pune pe toti criminalii astia la un loc si le-as da foc sa ma ierte dumnezeu...

il iubesc pe steve pt ceea ce a facut in viata...a iubit o viata intreaba animalele si avut si o familie frumoasa si unita....dar asta e...

o singura viata avem...la un noment dat vom pleca cu totii chiar dak unii mai devreme sau altii mai tarziu!

Anonymous said...

Nu stiam absolut nimic deapre MICHAEL decat abia dupa ce am aflat ca s-a stins din viata. El a trait pantru a invata oamenii sa se iubeasca intre ei, sa fie uniti , sa nu judece pe nimeni inainte de a se uita mai intai la el insusi, sa nu fie rasisti, sa ne invete sa traim asa cum si Dumnezeu ar vrea- in pace si intelegere- iar lista poate continua. Nu se poate spune in cuvinte ceea ce gandea si ceea ce simtea el mai ales atunci cand era judecat de toti oamenii pentru faptul ca isi corecta defectele exterioare. A avut probleme grave de sanatate si9 de aceea a TREBIUT sa decurga la astfel de decizii. EU IL IUBESC, IMI ESTE DOR SA-L MAI VAD INTR-UN CONCERT PENTRU CA ATUNCI CAND ERA PE SCENA NU FACEA ALTCEVA DECAT SA EMANE BUCURIE SI DRAGOSTE TUTUROR. As mai avea foarte multe de spus despre REGELE POPULUI dar ma opresc aici nu inainte de a va spune tuturor ca A FOST, ESTE SI VA RAMANE CEA MAI MARE LEGENDA SI BINECUVANTARE PENTRU TOTI OAMENII DIN INTREAGA LUME!!!! TE IUBESC MICHAEL SI SPER CA VOI PUTEA SA-TI CONTINUI CEEA CE TU AI INCEPUT CU FOARTE MULTA DRAGOSTE!!! I LOVE U SO MUCH!!! REAST IN PEACE!!!! GOD BLESS YOU!!!

Anonymous said...

Michael Jackson. What about him? We can say many great things without us think something bad! He was tried many times and that was dedicated to children more because they will not judged, but loved him with all theirs heart. He wanted to make this world a bad and unhappy place where all we understand between us, without regard to race, religion or status. Could not do this very well because we humans, we know enough to appreciate it and for this I have lost a great king but also a great kid who was not appreciated. R.I.P LOVE YOU MICHAEL.