Thursday, October 11, 2007

Orang Utan - cea mai mare reusita a lui Dumnezeu



Sunt inca in Malaezia. In fiecare zi in care am fost sa vad orangutani, ceva miraculos s-a intamplat. In fiecare zi. Voluntarii si rangerii mi-au zis intr-o zi: nimeni, nicaieri, nu a surprins pe pelicula secventele pe care le-ai filmat, pentru ca nimeni nu a avut rabdare sa stea cu ei atat de mult. Nu conteaza, nu am nici un merit: ei au toate meritele. Astea sunt minunile lumii. Ale lumii vii si asa cum am vrea sa fii...


Asteptati-ma. Voi povesti lucruri absolut incredibile despre animale. Incredibil. Cred ca am rostit cuvantul "incredibil" de sute de ori de cand am ajuns aici.

5 comments:

Anonymous said...

Hey, salut!

Din titlul dat bloggului si din primul tau post am tras concluzia cum ca atesti teoria evolutionista, ma insel? Cu toate astea, in titlul acestui post spui ca urangutanul este cea mai mare reusita a lui Dumnezeu.
Doar de curiozitate, poate am interpretat eu gresit, care iti este credinta?

P.S.- Este simpatic tare bloggul!

Crina Novac said...

Luci,

Darwin e reperul si inspiratia mea.

Mica Teorie a Evolutiei se refera exclusiv la un gand de al meu in care oamenii sunt doar un alt animal, nu fiinta superioara.

Anonymous said...

Okay!
Tinand cont de asta, mi se pare ciudat titlul acestui post.

Oricum, spor la scris...

Crina Novac said...

Luci,

daca mai ai vreme sa citesti si alte posturi de pe blogul meu, o sa deslusesti o senzatie puternica: anume ca diferenta aia de putine procente intre noi si cimpanzei/orangutani/gorile cred ca inseamna ce i-a facut pe oameni sa fie rai.
Fara diferenta asta genetica, am fi fost si noi cimpanzei sau orangutani, adica am fi fost sinceri, puternici, cinstiti. Si atat.

Cea mai mare reusita a lui Dumnezeu se refera la credinta mea ca orangutanul (ma rog, primatele) sunt codul genetic perfect, iar ca omul e o deviatie, intr-o incercare nereusita de a vedea cum arata urmatoarea fiinta dupa cea perfecta. :)

citizen of the planet 2 said...

imi place ca scrii asa frumos si din suflet..despre ceva ce nu prea e abordat..animale.